pátek 5. února 2016

Otevři balíček °Milva°

I ke mně se dostala informace o chininovém zázraku na vlasy. Přes všechny kladné i záporné recenze jsem neváhala ani minutu a produkty hned objednala. Objednala jsem tedy chininový šampon (tady) a vodu ve spreji (tady). Oba produkty slibují v podstatě to stejné. Omezit vypadávání vlasů a podpořit růst nových silnějších vlasů. 

Jelikož moje vlasy potřebují vzpruhu a vypadávají víc než by měly, tak to byla jasná volba. Představa husté, zdravé hřívy mě úplně pohltila. Navíc, když si už nechci barvit vlasy a potřebuji, aby mi vlasy rychle odrostly. Tak tohle je taková poslední záchrana.

Balíček jsem tedy objednávala ze stránky Milvacz.cz. Produkty nejsou nijak extra drahé. Šampon mě stál 149 Kč a obsahuje 200 ml. Určitě to není taková ta drogérková cena, ale za to co má udělat na hlavě, tak je to přijatelné. Voda na vlasy s rozprašovačem jsem si vybrala pro snadnější používání a rychlejší aplikaci. Nemám ráda vodičky na vlasy, které musím nalévat na hlavu. Sprej je přece jenom pohodlnější. Tenhle produkt stál 165 Kč. Balíčky posílají i do Zásilkovny, takže na poštovném jde taky ušetřit.

Balíček mi došel do 4 dnů a byl kvalitně zabalený. Obsahoval i malý dárek beer shampoo. Když jsem balíček otevřela, čekala na mě faktura, pěnová výplň a produkty zabalené v bublinkové fólii.

Dneska jsem tedy začla s touhle "kůrou". Šampon voní trochu nasládle, ale nic extrémního. Výsledky doufám uvidím co nejdřív. Takže až se dostaví určitě vás budu informovat. Zatím jsem Vám chtěla ukázat co mi zase jednou přišlo. Hlavně se modlím, aby mi všechny vlasy nevypadaly :D 

Znáte tyhle produkty? Jaké máte zkušenosti Vy? 
Vaše Mischel

2 komentáře:

  1. To je zajímavé :) tak už se těším až napíšeš výsledky :) taky bys mohla zkusit udělat foto před a po , pokud bys chtěla bylo by to super :)
    Im going through changes || Můj blog

    OdpovědětVymazat